vingeren in bos super lange lul

Hizonde in mijn nek. Nu wou hij naar mijn kruis gaan. Maar ik wou hem eerst voor me. Ik dacht dat ik wel iets moest doen zodat hij niet direct vluchten kon. IK lekte eerst zijn lul inde broek. Hij vond dat ik super zoog. Ik nam de broek en bond er zijn benen mee vast. Ik zog zijn blote, superlul af. Die wil ik seffens in mijn kont. Ik smeet hem op de handdoek en ging voor zijn hoofd geknield zitten. Ik wreef wat over zijn lippen; Die waren vochtig?

Ik, ging met mijn lul naar zijn mond; Die was toe. Ik forceerde door ard te duwe. Hij belandde in de mond. Nu ging ik wat voorover en neukte zijn mond. Eerst deed hij niets, maar na een tijdje voelde ik hem lekken en zelfs zuigen. Dat heb je toch niet, snauwde hij. Ik zal het tonen. Ik ging voor zijn hoofd zitten en spreidde mijn billen wijd uiteen.

Hij was goed stijf. Ik ging op en neer. DE lange pal ging lekker diep in mijn kont. IK voelde dat hij ging spuiten. Ik trok me terug. Ik duwde hem zo naar voor, dat hij zichzelf kon afzuigen. Ik duwe zijn hoofd fel heenen weer. Hij wou het uitspuwen, ik hield zijn hoofd naar achter zodat hij niets anders kon dan de lekkere sperma slikken.

Hij deinsde wat terug. Hij was nog altijd vast gebonden. IK legde hem weer op de handdoek. Ik deed zijn benen fel naar achter. Daardoor verdween de slappe lul in zijn mond. IK rukte de billen uiteenen neukte hem. Daar verschoot hij van. Hij schreuwde het uit. Uiteindelijk riep hij, nog nog, pak me.

Hij veegde met een doekje de sperma weg en deed zin spannende broek weer aan. IK legde me terug op de handdoek. Hij was nog niet goed weg of er kwamen twee meisjes met lange zwarte haren in een uiterst kort rokje en topje. ZE gingen hevig te keer en vielen op de grond. ZE spreidden hun ben zo fel dat ikde billenen zelfs de hut kon zien. Het topje vloog uit. Ik ving het op en stak het weg. Vier super strakke borsten.

Ze begonnen er aan te lekken en te zuigen. Ik kwam ook in actie. Ik ging met mijn handen rond hun billen en wref tussen de benen. Zee lagen in 69 en zogen aan elkaars borsten. Ik ging onder de rokjes en lekte in hun stringetjes. Ik voelde een natte kut, mmm. Dat deed ik met ze allebei. Nu ging ik tussen de benen van een van de twee, pakte die omhoog en duwde mijn lul in de kut. Ondertussen deden ze gewoon verder. De borsten van de een kwamen wel wat hoger. Aan ze lekkete op hoogte van de borsten, kon ik de onderste ook neuken.

De bovenste lekte ook mijn lul terwijl die op en af in de kut ging. Ik kwam niet klaar. Mijn lul stond stokstijf. Een meisje kwam op mijn buikstreek zitten met de kont naar me toe. Ik zag een mooie rug met erover de wapperende lange zwarte haren. ZE kwam recht op mij penis, die haar kutje weer in ging.

Ondertussen kon ik haar vingeren. De ander kwam met de rug tegen de ander en begon te tongen. Onze tongenrolden over elkaar en we zogen erop. Nu draaide ze zich om en ging liggen zodat ze met haar kut boven mijn mond kwam. Ik lekte dat lekker ding. Zij kwam met haar hoofd tegen de kont van haar vriendin. Haar tong ging in de spleet. Ik moets spuiten; Aaaaaaaaa, de ander bleef met haar kut in mijn mond,. Doordat haar vriednin rechtstaond belandde mijn lul direct in de ander haar mond.

Nu kwam ook de tweede aan mijn lul lekken. Heer lik twee meisjes die met lekten. De ene ging verder en lekte aan mijn ballen en nam ze in de mond. Ze stonden allebei recht. Je zag beide mooie meisjes, met hun lange zwarte lokken, die iets van hun mooie lichaam bedekten.

Nu lieten ze mij liggen met op de handdoek en namen mijn benen, die trokke ze heel fel boven mijn hoofd. ZE duwden zo op mijn kont zodat ik ook vandaag mijn lul kon proeven.

Ze bukten zich, terwijl ze een been naar achter drukte. Hun tong verdween samen met mijn lul in mijn mond. Nu hield een de benen vast terwijl de ander er wat bovenop kwam en met haar kut boven mijn hoofd kwam. De kut was fel opgezwollen. ZE vingerde hevig totdat er vocht uit drupte, dat viel in de mond samen met de lul. Nu gingen we alle drie zitten en bevredigden ons zelf.

Ondertussen kwam er een jongen aan in een zeer kort loopshortje en bloot bovenlijf. Hij had dikke tepels, heel kaal geschoren op zijn lichaam. Je zag in het shortje heel duidelijk zijn lul, nog duidelijker zijn eikel en ok zeer dikke ballen, die zelfs wat te zien waren. Dit omdat het shortje zo kort was. De jongen kwam bij ons zitten. DE meisjes begonnen ondertussen elkaar te zoenen en te vingeren.

Ik zag door de dunne stof dat de jongen goesting had. Ik had nog geen erectie, door een paar keer een orgasme te hebben. Ik wreef tussen zijn benen, tot aan het kruis. IK raakte zijn ballen. Dat leek hij fijn te vinden. Hij begon me te tongen. Zijn rood vlees verdween diep in mijn mond. Ik zoog er op. Dan bewogen de togenover elkaar. Onze lichamen zaten tegen elkaar, ik voelde zijn stijve pik.

IK knielde en begon zijn benen te lekken. Ik lekte tot aan het kruis. IK trok het pijpje omhoog en zag waarom hij dikke kloten had.

Hij had een cockring. Zijn ballen stonden heel dik. Ik lekte erover en stak ze in de mond om eraan te knabbelen. Nu ging het shortje uit. Ik zag een pik met een lekkere eikel erop.

Allemaal heel glad, er was geen schaamhaar. Ik twijfelde aan de leeftijd. Zwarte pik in haar strakke kontje en haar pik op zijn buik. Niet alleen haar mooie flamoes wordt gepenetreerd ook haa Een vinger in haar flamoes en een in haar poepgat.

Mooi geschoren klets natte kut wordt door goed geschapen Wild wippen op een redelijke grote piemel. Blondine wordt eens lekker tussen haar geile tieten geneukt. Knap jonge dame smult van twee lekker geile gozers. Met hogetempa beukt hij zijn staafmixer diep in haar kale Milf vingert haar geile flamoes en pijpt gelijk haar buurman. Hij ramt zijn grote lul in haar kutje. Blonde geile slons laat haar kale geschoren kut eens lekk Mollige snol geeft hem een pijpbeurt.

Dubbele penetratie is voor haar nog niet genoeg ze wil er Super geil chickie laat zich lekker bomen.

Vrouwen zoeken sex seks zoetermeer

De voordelen van je grote zwarte pik in een shemale stoppen. Zwarte pik in haar strakke kontje en haar pik op zijn buik. Niet alleen haar mooie flamoes wordt gepenetreerd ook haa Een vinger in haar flamoes en een in haar poepgat. Mooi geschoren klets natte kut wordt door goed geschapen Wild wippen op een redelijke grote piemel. Blondine wordt eens lekker tussen haar geile tieten geneukt. Knap jonge dame smult van twee lekker geile gozers. Met hogetempa beukt hij zijn staafmixer diep in haar kale Milf vingert haar geile flamoes en pijpt gelijk haar buurman.

Hij ramt zijn grote lul in haar kutje. Blonde geile slons laat haar kale geschoren kut eens lekk Mollige snol geeft hem een pijpbeurt. Dubbele penetratie is voor haar nog niet genoeg ze wil er Hun tong verdween samen met mijn lul in mijn mond. Nu hield een de benen vast terwijl de ander er wat bovenop kwam en met haar kut boven mijn hoofd kwam.

De kut was fel opgezwollen. ZE vingerde hevig totdat er vocht uit drupte, dat viel in de mond samen met de lul.

Nu gingen we alle drie zitten en bevredigden ons zelf. Ondertussen kwam er een jongen aan in een zeer kort loopshortje en bloot bovenlijf. Hij had dikke tepels, heel kaal geschoren op zijn lichaam. Je zag in het shortje heel duidelijk zijn lul, nog duidelijker zijn eikel en ok zeer dikke ballen, die zelfs wat te zien waren. Dit omdat het shortje zo kort was. De jongen kwam bij ons zitten. DE meisjes begonnen ondertussen elkaar te zoenen en te vingeren.

Ik zag door de dunne stof dat de jongen goesting had. Ik had nog geen erectie, door een paar keer een orgasme te hebben. Ik wreef tussen zijn benen, tot aan het kruis. IK raakte zijn ballen. Dat leek hij fijn te vinden. Hij begon me te tongen. Zijn rood vlees verdween diep in mijn mond. Ik zoog er op. Dan bewogen de togenover elkaar. Onze lichamen zaten tegen elkaar, ik voelde zijn stijve pik. IK knielde en begon zijn benen te lekken.

Ik lekte tot aan het kruis. IK trok het pijpje omhoog en zag waarom hij dikke kloten had. Hij had een cockring. Zijn ballen stonden heel dik. Ik lekte erover en stak ze in de mond om eraan te knabbelen. Nu ging het shortje uit. Ik zag een pik met een lekkere eikel erop. Allemaal heel glad, er was geen schaamhaar. Ik twijfelde aan de leeftijd. Ik deed zijn benen omhoog en lekte achter zijn kloten tot aan zijn kont. Ik lekte rond het kontgaatje.

DE jongen werd gek. Nu zeiden ze tegen hem dat ie mij moest neuken. IK moest met de benen omhoog. Direct ging een meisje mijn kloten lekken tot aan mijn kut. Mijn lul verdween in de mond van de ander.

Mijn vingers gingen in een kont. Zij dikke lul verdween in mijn kont. Het meisje dat mijn kloten kuste, zette haar tong aan mijn kut en lekte aan de lul als ie terug buiten kwam. Ondertussen trekken de jongen en ik ons voor jullie af.

Er was een half uur voorbij gegaan. We konden nog eens een erectie krijgen. We speelden met onze lullen. DE meisjes tasten in hun tas en haalden een banaan te voorschijn. Ze schoven er mee tot die in hun kut gingen. Ze wreven over de clitoris. Na een tijd spoten we en ze schreeuwden heel fel. Het was fabtastisch ze zo bezig te zien, terwijl ze weer eens tongden. Ze trokken de banaan eruit en je zag het vocht uit hun kut.

Nu mogen jullie de banaan opeten. Dat deden ze ook nog. IK deed de bikini aan en liep verder met de jongen. Een tijdje verder hebben we elkaar nog 69 gedaan.

Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten. Gewoon even een bevinding over het verhaal. Vond je het leuk of opwindend, wat vond je van de schrijfstijl en de verhaallijn en ga zo maar door. Ook als het tegenviel en de reden waarom is achter te laten, zo kan de schrijver er iets mee doen in zijn of haar volgende sexverhalen. En daarnaast kan je ook door middel van sterren aangeven hoe je het verhaal vond.

Zo maak je de sexverhalen zelf populair en zullen ze door meerdere mensen gelezen worden! Snelmenu Verhaal zoeken Nieuwe verhalen Verhaal schrijven Prikbord. Beginpagina Bisex verhalen Lekkere bi-sex tijdens sporten in bos. Schrijver Gert on 4 Jul, Bisex verhalen lezers.

Hij had zijn buik al ontbloot en had een wielerbroek aan, dat voelde ik aan de stof. Ik zou je helemaal willen pakken, zei hij. Dat mag, zei ik. Je moet dan wel beloven door te doen, wanneer ik je verras. Verras me maar, alles kaan.

Hij vroeg me om me om te draaien. Wat hebjij in je broekje; Zo een clitors? Wie weet zei ik. Hij trok mijn broek af. Dat was niet de bedoeling. Ik stop en ben weg. Dat dacht ik niet, zei ik fors. Hij kon geen stap verzetten. Jij gaat mij lul proeven.

Toch wel, snauwe ik hem af. Ik deed een tijdje ruw door, maar spoot niet. IK trok hem terug en vroeg hoe hij het vond; Ik weet het niet. Was een lekkere worst.

Nu gaan we iets anders doen. Ik kruip over je en je speelt met de kloten. IK zuig je lul hard. Ik deed dat en na een tijdje hoorde ik hem gelukzalig kreunen. IK stopte, stond recht. Ik zag zijn harde lul van mss Die wil ik in mijn kut, zei ik. Hij kon niet veel zeggen. Ik zat ondertussen op zijn lul die ik binnen wou wringen. Hij was dus in de mood. Nog eens iemand bekeerd. Ik moest spuiten en spoot op zijn kont.

Dag hete man, mogen we je wat tonen? ZE begonnen onmiddellijk te tongen en ik zag onder hun rojes een strakke string; ZE gingen hevig te keer en vielen op de grond. Nu ging ik aan de zijkant en lekte mee aan de tetten.

Nu moest ik gaan liggen. Ik had stud gebruikt dus duurde het een tijd voor het orgasme. Nu tongden de meisjes eerst. Langzaamaan kreeg ik opnieuw een erectie. Daar heb je terug een vriendje. Toon maar eens wat je nog kan, schatje.

Mijn lul werd afgezogen. De jongen spoot en de sperma kwam op mijn billen. ZE waren nu wat moe en gingen liggen. Krijgen we de topjes? Daar moeten jullie wat voor dden. Jullie zoeken iets voor in je kut en ik wil jullie zien klaar komen.vingeren in bos super lange lul

Hizonde in mijn nek. Nu wou hij naar mijn kruis gaan. Maar ik wou hem eerst voor me. Ik dacht dat ik wel iets moest doen zodat hij niet direct vluchten kon.

IK lekte eerst zijn lul inde broek. Hij vond dat ik super zoog. Ik nam de broek en bond er zijn benen mee vast. Ik zog zijn blote, superlul af. Die wil ik seffens in mijn kont. Ik smeet hem op de handdoek en ging voor zijn hoofd geknield zitten.

Ik wreef wat over zijn lippen; Die waren vochtig? Ik, ging met mijn lul naar zijn mond; Die was toe. Ik forceerde door ard te duwe. Hij belandde in de mond. Nu ging ik wat voorover en neukte zijn mond. Eerst deed hij niets, maar na een tijdje voelde ik hem lekken en zelfs zuigen.

Dat heb je toch niet, snauwde hij. Ik zal het tonen. Ik ging voor zijn hoofd zitten en spreidde mijn billen wijd uiteen. Hij was goed stijf. Ik ging op en neer. DE lange pal ging lekker diep in mijn kont. IK voelde dat hij ging spuiten. Ik trok me terug. Ik duwde hem zo naar voor, dat hij zichzelf kon afzuigen.

Ik duwe zijn hoofd fel heenen weer. Hij wou het uitspuwen, ik hield zijn hoofd naar achter zodat hij niets anders kon dan de lekkere sperma slikken. Hij deinsde wat terug. Hij was nog altijd vast gebonden. IK legde hem weer op de handdoek. Ik deed zijn benen fel naar achter.

Daardoor verdween de slappe lul in zijn mond. IK rukte de billen uiteenen neukte hem. Daar verschoot hij van. Hij schreuwde het uit. Uiteindelijk riep hij, nog nog, pak me. Hij veegde met een doekje de sperma weg en deed zin spannende broek weer aan. IK legde me terug op de handdoek. Hij was nog niet goed weg of er kwamen twee meisjes met lange zwarte haren in een uiterst kort rokje en topje.

ZE gingen hevig te keer en vielen op de grond. ZE spreidden hun ben zo fel dat ikde billenen zelfs de hut kon zien. Het topje vloog uit. Ik ving het op en stak het weg. Vier super strakke borsten. Ze begonnen er aan te lekken en te zuigen. Ik kwam ook in actie.

Ik ging met mijn handen rond hun billen en wref tussen de benen. Zee lagen in 69 en zogen aan elkaars borsten. Ik ging onder de rokjes en lekte in hun stringetjes. Ik voelde een natte kut, mmm.

Dat deed ik met ze allebei. Nu ging ik tussen de benen van een van de twee, pakte die omhoog en duwde mijn lul in de kut. Ondertussen deden ze gewoon verder. De borsten van de een kwamen wel wat hoger. Aan ze lekkete op hoogte van de borsten, kon ik de onderste ook neuken. De bovenste lekte ook mijn lul terwijl die op en af in de kut ging.

Ik kwam niet klaar. Mijn lul stond stokstijf. Een meisje kwam op mijn buikstreek zitten met de kont naar me toe. Ik zag een mooie rug met erover de wapperende lange zwarte haren.

ZE kwam recht op mij penis, die haar kutje weer in ging. Ondertussen kon ik haar vingeren. De ander kwam met de rug tegen de ander en begon te tongen. Onze tongenrolden over elkaar en we zogen erop. Nu draaide ze zich om en ging liggen zodat ze met haar kut boven mijn mond kwam. Ik lekte dat lekker ding.

Zij kwam met haar hoofd tegen de kont van haar vriendin. Haar tong ging in de spleet. Ik moets spuiten; Aaaaaaaaa, de ander bleef met haar kut in mijn mond,. Doordat haar vriednin rechtstaond belandde mijn lul direct in de ander haar mond. Nu kwam ook de tweede aan mijn lul lekken. Heer lik twee meisjes die met lekten. De ene ging verder en lekte aan mijn ballen en nam ze in de mond.

Ze stonden allebei recht. Je zag beide mooie meisjes, met hun lange zwarte lokken, die iets van hun mooie lichaam bedekten. Nu lieten ze mij liggen met op de handdoek en namen mijn benen, die trokke ze heel fel boven mijn hoofd. ZE duwden zo op mijn kont zodat ik ook vandaag mijn lul kon proeven.

Ze bukten zich, terwijl ze een been naar achter drukte. Hun tong verdween samen met mijn lul in mijn mond. Nu hield een de benen vast terwijl de ander er wat bovenop kwam en met haar kut boven mijn hoofd kwam. De kut was fel opgezwollen.

ZE vingerde hevig totdat er vocht uit drupte, dat viel in de mond samen met de lul. Nu gingen we alle drie zitten en bevredigden ons zelf. Ondertussen kwam er een jongen aan in een zeer kort loopshortje en bloot bovenlijf.

Hij had dikke tepels, heel kaal geschoren op zijn lichaam. Je zag in het shortje heel duidelijk zijn lul, nog duidelijker zijn eikel en ok zeer dikke ballen, die zelfs wat te zien waren. Dit omdat het shortje zo kort was. De jongen kwam bij ons zitten. DE meisjes begonnen ondertussen elkaar te zoenen en te vingeren. Ik zag door de dunne stof dat de jongen goesting had. Ik had nog geen erectie, door een paar keer een orgasme te hebben. Ik wreef tussen zijn benen, tot aan het kruis.

IK raakte zijn ballen. Dat leek hij fijn te vinden. Hij begon me te tongen. Zijn rood vlees verdween diep in mijn mond. Ik zoog er op. Dan bewogen de togenover elkaar. Onze lichamen zaten tegen elkaar, ik voelde zijn stijve pik. IK knielde en begon zijn benen te lekken. Ik lekte tot aan het kruis.

IK trok het pijpje omhoog en zag waarom hij dikke kloten had. Hij had een cockring. Zijn ballen stonden heel dik. Ik lekte erover en stak ze in de mond om eraan te knabbelen.

Nu ging het shortje uit. Ik zag een pik met een lekkere eikel erop. Allemaal heel glad, er was geen schaamhaar. Ik twijfelde aan de leeftijd. Zwarte pik in haar strakke kontje en haar pik op zijn buik.

Niet alleen haar mooie flamoes wordt gepenetreerd ook haa Een vinger in haar flamoes en een in haar poepgat. Mooi geschoren klets natte kut wordt door goed geschapen Wild wippen op een redelijke grote piemel. Blondine wordt eens lekker tussen haar geile tieten geneukt. Knap jonge dame smult van twee lekker geile gozers. Met hogetempa beukt hij zijn staafmixer diep in haar kale Milf vingert haar geile flamoes en pijpt gelijk haar buurman.

Hij ramt zijn grote lul in haar kutje. Blonde geile slons laat haar kale geschoren kut eens lekk Mollige snol geeft hem een pijpbeurt. Dubbele penetratie is voor haar nog niet genoeg ze wil er Super geil chickie laat zich lekker bomen.

Tieten likken dikke negerinnen sex


De borsten van de een kwamen wel wat hoger. Aan ze lekkete op hoogte van de borsten, kon ik de onderste ook neuken. De bovenste lekte ook mijn lul terwijl die op en af in de kut ging. Ik kwam niet klaar.

Mijn lul stond stokstijf. Een meisje kwam op mijn buikstreek zitten met de kont naar me toe. Ik zag een mooie rug met erover de wapperende lange zwarte haren. ZE kwam recht op mij penis, die haar kutje weer in ging. Ondertussen kon ik haar vingeren. De ander kwam met de rug tegen de ander en begon te tongen. Onze tongenrolden over elkaar en we zogen erop.

Nu draaide ze zich om en ging liggen zodat ze met haar kut boven mijn mond kwam. Ik lekte dat lekker ding. Zij kwam met haar hoofd tegen de kont van haar vriendin. Haar tong ging in de spleet.

Ik moets spuiten; Aaaaaaaaa, de ander bleef met haar kut in mijn mond,. Doordat haar vriednin rechtstaond belandde mijn lul direct in de ander haar mond. Nu kwam ook de tweede aan mijn lul lekken. Heer lik twee meisjes die met lekten.

De ene ging verder en lekte aan mijn ballen en nam ze in de mond. Ze stonden allebei recht. Je zag beide mooie meisjes, met hun lange zwarte lokken, die iets van hun mooie lichaam bedekten. Nu lieten ze mij liggen met op de handdoek en namen mijn benen, die trokke ze heel fel boven mijn hoofd. ZE duwden zo op mijn kont zodat ik ook vandaag mijn lul kon proeven. Ze bukten zich, terwijl ze een been naar achter drukte. Hun tong verdween samen met mijn lul in mijn mond. Nu hield een de benen vast terwijl de ander er wat bovenop kwam en met haar kut boven mijn hoofd kwam.

De kut was fel opgezwollen. ZE vingerde hevig totdat er vocht uit drupte, dat viel in de mond samen met de lul. Nu gingen we alle drie zitten en bevredigden ons zelf. Ondertussen kwam er een jongen aan in een zeer kort loopshortje en bloot bovenlijf. Hij had dikke tepels, heel kaal geschoren op zijn lichaam. Je zag in het shortje heel duidelijk zijn lul, nog duidelijker zijn eikel en ok zeer dikke ballen, die zelfs wat te zien waren. Dit omdat het shortje zo kort was. De jongen kwam bij ons zitten.

DE meisjes begonnen ondertussen elkaar te zoenen en te vingeren. Ik zag door de dunne stof dat de jongen goesting had. Ik had nog geen erectie, door een paar keer een orgasme te hebben. Ik wreef tussen zijn benen, tot aan het kruis. IK raakte zijn ballen. Dat leek hij fijn te vinden. Hij begon me te tongen. Zijn rood vlees verdween diep in mijn mond. Ik zoog er op. Dan bewogen de togenover elkaar. Onze lichamen zaten tegen elkaar, ik voelde zijn stijve pik.

IK knielde en begon zijn benen te lekken. Ik lekte tot aan het kruis. IK trok het pijpje omhoog en zag waarom hij dikke kloten had. Hij had een cockring. Zijn ballen stonden heel dik. Ik lekte erover en stak ze in de mond om eraan te knabbelen.

Nu ging het shortje uit. Ik zag een pik met een lekkere eikel erop. Allemaal heel glad, er was geen schaamhaar. Ik twijfelde aan de leeftijd. Ik deed zijn benen omhoog en lekte achter zijn kloten tot aan zijn kont. Ik lekte rond het kontgaatje. DE jongen werd gek. Nu zeiden ze tegen hem dat ie mij moest neuken. IK moest met de benen omhoog.

Direct ging een meisje mijn kloten lekken tot aan mijn kut. Mijn lul verdween in de mond van de ander. Mijn vingers gingen in een kont. Zij dikke lul verdween in mijn kont. Het meisje dat mijn kloten kuste, zette haar tong aan mijn kut en lekte aan de lul als ie terug buiten kwam. Ondertussen trekken de jongen en ik ons voor jullie af. Er was een half uur voorbij gegaan. We konden nog eens een erectie krijgen. We speelden met onze lullen. DE meisjes tasten in hun tas en haalden een banaan te voorschijn.

Ze schoven er mee tot die in hun kut gingen. Ze wreven over de clitoris. Na een tijd spoten we en ze schreeuwden heel fel. Het was fabtastisch ze zo bezig te zien, terwijl ze weer eens tongden. Ze trokken de banaan eruit en je zag het vocht uit hun kut. Nu mogen jullie de banaan opeten. Dat deden ze ook nog. IK deed de bikini aan en liep verder met de jongen. Een tijdje verder hebben we elkaar nog 69 gedaan. Onderaan ieder verhaal heb je de mogelijkheid om een review achter te laten.

Gewoon even een bevinding over het verhaal. Vond je het leuk of opwindend, wat vond je van de schrijfstijl en de verhaallijn en ga zo maar door. Ook als het tegenviel en de reden waarom is achter te laten, zo kan de schrijver er iets mee doen in zijn of haar volgende sexverhalen. En daarnaast kan je ook door middel van sterren aangeven hoe je het verhaal vond. Zo maak je de sexverhalen zelf populair en zullen ze door meerdere mensen gelezen worden! Snelmenu Verhaal zoeken Nieuwe verhalen Verhaal schrijven Prikbord.

Beginpagina Bisex verhalen Lekkere bi-sex tijdens sporten in bos. Schrijver Gert on 4 Jul, Bisex verhalen lezers. Hij had zijn buik al ontbloot en had een wielerbroek aan, dat voelde ik aan de stof. Ik zou je helemaal willen pakken, zei hij. Dat mag, zei ik. Je moet dan wel beloven door te doen, wanneer ik je verras. Verras me maar, alles kaan. Hij vroeg me om me om te draaien. Wat hebjij in je broekje; Zo een clitors? Wie weet zei ik. Hij trok mijn broek af.

Dat was niet de bedoeling. Ik stop en ben weg. Dat dacht ik niet, zei ik fors. Hij kon geen stap verzetten. Jij gaat mij lul proeven. Toch wel, snauwe ik hem af. Ik deed een tijdje ruw door, maar spoot niet. IK trok hem terug en vroeg hoe hij het vond; Ik weet het niet. Was een lekkere worst. Nu gaan we iets anders doen. Ik kruip over je en je speelt met de kloten. Diep in haar geile natte flamoes.

Europese slet kletsnat gevingerd. De voordelen van je grote zwarte pik in een shemale stoppen. Zwarte pik in haar strakke kontje en haar pik op zijn buik. Niet alleen haar mooie flamoes wordt gepenetreerd ook haa Een vinger in haar flamoes en een in haar poepgat. Mooi geschoren klets natte kut wordt door goed geschapen Wild wippen op een redelijke grote piemel.

Blondine wordt eens lekker tussen haar geile tieten geneukt. Knap jonge dame smult van twee lekker geile gozers. Met hogetempa beukt hij zijn staafmixer diep in haar kale Milf vingert haar geile flamoes en pijpt gelijk haar buurman. Hij ramt zijn grote lul in haar kutje. Blonde geile slons laat haar kale geschoren kut eens lekk