stijve lul in onderbroek lekker en geil

Dus daarom was ik er nog niet over begonnen. Dus we bleven lekker op het strand liggen kijkend naar de zon die langzaam onder ging. Het was een paar uur geleden dat we onze ladingen sperma hadden gespoten, en ik was opnieuw geil geworden. Donny zag dat en dat maakte hem geil. Ik kan het proberen met speeksel, zei Donny. Het lijkt erop dat ik Dylan heb kunnen overhalen om het te proberen, dus dat is afgesproken.

Donny boog Dylan voor over op de moterkap van de auto en maakte met speeksel zijn lul glad en deed ook hetzelfde met mijn anus. Toen begon hij zijn lul tegen mijn anus aan te drukken, en ik schreeuwde.

Donny het doet pijn zou je willen stoppen, maar hij wist zich niet in te houden en te drukte harder. Donny was zo opgewonden dat hij bijna niet te stoppen was. Dus trok zijn lul voorzichtig uit mijn strakke kontje. Het spijt me Dylan, ik zal het niet weer doen totdat je er klaar voor bent, zei Donny. We kunnen nu beter naar huis te gaan, zei Donny. We begonnen ons aan te kleden en Ryan vroeg me om naakt te blijven en ik vroeg: Hij wilde op de terug weg met mijn lul spelen op weg naar huis.

Dus ik heb mij niet aan gekleede en Ryan speelde met mij op weg naar huis. Maar gelukkig vond hij het niet erg. Nu was het tijd om met Donny te praten over zijn Mark. Mark was een slanke blonde jongen van ongeveer 65 kg en 16 jaar oud dezelfde leeftijd als Donny. Dus Donny en ik waren aan het denken.

Wanneer Vader en moeder weer voor een weekendje samen naar de stad gaan. Zou Mark dat weekend dan niet bij ons een nacht hier kunnen door brengen, Vroeg ik. Ik weet zeker dat hij zou willen komen, zei: Ik zit alleen te denken hoe ik hem in de stemming kan brengen dat hij mee zal doen.

Denkt jij dat als Mark hier is en wij in onze slips lopen dat we hem dan weten te verlijden terwijl, vroeg Dylan. Ik denk dat als wij allen alleen een slip zullen dragen, dat wij hem wel weten te verlijden.

Zo waren we het er over eens dat het plan van Dylan best eens zou kunnen gaan werken. Vrijdag op school zou Donny Mark weer zien en zou hem dan gaan vragen. Hoi Mark, wanneer mijn ouders een weekendje weg gaan naar de stad heb je dan zin om bij ons een nachtje door te brengen.

Samen met mijn broer Dylan en ik. Ok, kom je dan ongeveer 5 uur dan kijken we samen tv, wat gamen, dan maken we er veel plezier en lol van. Toen Donny thuis kwam vertelde hij me alles hoe het gesprek gegaan was en vertelde dat hij om ongeveer Toen de ouders van Donny en Dylan het huis hadden verlaten maakten ze zich klaar voor hun plan. Donny was in de woonkamer toen Mark kwam om Donny en ik waren nog steeds gekleed , want we wilden Mark niet afschrikken.

De tijd verstreek en we speelden een aantal computerspellen voor enkele uren. We besloten om wat tv te kijken en ik ging er wat comfortabel bij zitten voor TV.

Dus deed Dylan zijn broek uit en ging met zijn slip op de bank zitten. Uiteindelijk zullen wij ons allemaal moeten uit kleden om naar bed te gaan. Mark knikte en zei dat hij daar gelijk in had. Dus besloten Mark en Donny hun broek ook maar uit te doen.

Terwijl Mark zijn broek uit deed moest ik mijn stijve lul zien te verbergen, want er onstond al een flinke paal in mij slip en ik lekte al voorvocht. Ik moest aan andere dingen denken zodat ik mijn stijve lul weer naar beneden weet te krijgen. Op sommige momenten lukte het mij, maar mijn stijve kwam iedere keer weer terug. De chips uit de kom was ongeveer helemaal leeg.

He, Dylan waarom ga je niet de kom met chips bij vullen vroeg: Ik probeerde Donny te laten doorschemeren dat ik een stijve had, zonder dat Mark mijn hint zou begrijpen dat ik een stijve had.

Donny glimlachte naar me en fluisterde mij, laat hem maar ongemerkt zien. Dus ik stond op om chips uit de keuken op te halen. Dus ik deed wat Donny zei, terwijl ik liep kon ik mijn stijve lul niet verbergen en Mark merkte dat op en reageerde naar Donny.

Ja, ik krijg een stijve zonder reden en hij is ook moeilijk te verbergen. Net als of jij nooit een stijve hebt, zei ik tegen Mark. Ik was in de keuken en probeerde te verstaan wat zijn uitspraken zou zijn.

Dus je hebt er geen problemen mee dat mijn broertje hier nu met een stijve loopt, vroeg Donny? Nee, ik heb daar geen problemen mee, zei: Toen ik dat hoorde kwam ik terug de woonkamer in zonder mijn stijve lul te verbergen. Dylan wat een lekkere stijve lul heb je daar grinnikte, Mark. Ik probeerde om iets te bedenken waardoor hij nog meer opgegeild zou worden om nog een stapje verder te gaan. Dat zul jij vast niet weten, antwoorde ik hem. Toen sprong Donny op. Ik heb het hem verteld, over het weekend dat ik bij jou was.

Toen heb ik ook gezien dat jij een stijve had. Jij zag dat ik toen een stijve had op die avond, vroeg: Klopt ik heb gezien dat je toen een stijve had. Ja, ik heb geprobeerd om het te verbergen, maar wat moet ik doen als ik een stijve heb. Ik kon mij moeilijk gaan aftrekken terwijl Donny er bij was verdedigde Mark zich.

Het is niets om je voor te schamen, ik zou daar heel normaal op gereageerd hebben, zei Donny. Mark was geschokt om te horen wat Donny zei. Wat mij betreft mag Dylan zich hier zo aftrekken, zonder dat ik mij er voor schaam zei Donny. Als je dat goed vind, zei ik Dylan. Ik wilde zijn reactie weten om te zien wat hij zou zeggen. En tot mijn verbazing zei Mark, ga je gang. Ik keek naar Donny en we waren beide geschokt wat betreft Mark zijn reactie. Ga je gang, zei: Ik stond daar en besloot mijn slip uit te doen, en begon met het strelen van mijn lul.

Ik keek naar Mark om te zien wat zijn reactie was. Hij keek me alleen maar aan terwijl ik mijn lul streelde , en hij bleef maar kijken terwijl ik me aftrek. He, word jij niet opgewonden terwijl mijn broertje zich hier staat af te trekken vroeg Donny aan mark. Ik Dylan keek naar Mark en merkte dat zijn lul steeds stijver werd.

Dat deed Mark al zijn schaamte gevoel op zij zetten. Waarop Donny naar Mark toe liep en de stijve lul van Mark greep en zijn lul begon te strelen. Ik keek naar Mark en terwijl Donny in zijn kruis aan het wrijven was. Ik heb mezelf tot besloten om te zien of Mark mij zou stoppen. Ik Dylan liep naar Mark toe en begon te spelen met zijn lul en hij hield me niet tegen.

Ik trok zijn slip naar beneden en zijn lul was enorm stijf, ongeveer 17 cm, en streelde zijn lul. Hij beefde alsof hij koud was, maar ik merkte dat er voorvocht uit zijn lul liep. Hij gaf geen antwoord. Ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat hij zijn lading sperma ging spuiten, gezien dit de eerste keer was dat hij door een jongen werd afgetrokken.

Ik dacht ik zal hem eens goed laten doen klaarkomen, en ging door me knieën en nam zijn pik in mijn mond. Het duurde niet lang voordat hij zijn zaad ik mijn mond spoot. Het was niet weinig, maar wel vier harde stralen van Sperma diep in mijn mond. We gingen op de grond liggen en gingen in positie 69 liggen en begonnen elkaars lul te pijpen. We bleven harder en harder zuigen, elkaars lul tot de laatste centimeter in onze mond, genieten van de zoete smaak van onze lullen.

Binnen een minuut explodeerde Donny zijn sperma in mijn mond. Op dat tzelfde moment kwam ik ook klaar, en slikten wij elkaars lekker zaad door.

Dan als hij het bij zijn broer doet? Ik vroeg Mark om naast me te gaan zitten op de bank. Hij deed wat ik vroeg. We waren nog steeds naakt. Ik keek naar Mark en vervolgens keek ik naar zijn pik. Ik boog me voorover en pakte hem bij zijn lul en zijn ballen. Zijn ballen zagen er erg goed uit, groot en stevig en voelde ik. Tot mijn verbazing begon hij hetzelfde bij mij te doen. Waar ik achter moest zien te komen. En Donny vroeg, heb je alleen zijn lul aangeraakt?

Alsof het een zonde was om het te doen met zijn neefje. We spraken er over en hij vond het erg lekker om het mijn zijn neefje sex te hebben. Ik verzeker Mark dat het Ok was om met zijn neefje sex te hebben. Mark voelde zich daardoor er beter over. Inmiddels was zijn lul weer stijf geworden. Ja, de jouwe dan: Mijn lul was ook volledig rechtop gaan staan. Ik streelde Mark zijn lul en hij genoot er van. Zonder het mij te zeggen ging hij mijn lul met zijn mond pijpen. Hij pijpte mij erg goed.

Ja Mark zuigen die lul van mij. Zuig hem lekker hard.. Hij Had inmiddels mijn lul helemaal tot aan mijn ballen in zijn mond zitten.

Ondertussen was ik zijn lul aan het streelen terwijl hij de mijne aan het pijpen was. Mark bleef maar doorgaan met het zuigen aan mijn lul. Ik was zo opgewonden dat ik mijn zaad nier veel langer meer tegen kon houden. Ondertussen streelde ik zijn lul. Op dat moment voelde ik hem ook klaarkomen en hij spoot zijn witte zaad tot aan zijn borstkas en helemaal over mijn handen.

Ik likte het zaad van mijn handen om te proeven hoe heerlijk zijn sperma wel niet was. Ik kan je vertellen dat er nog veel meer geil is gebeurd, maar dat is voor een volgende keer.

Alexander Ik ben Thomas, een biseksuele cross-dresser van 27 jaar. Ik zit regelmatig te chatten via bullchat en ben zo na een tijdje in contact gekomen met Alexander. Meestal, toen ik verkleed als sletje mezelf zat te showen, bleek Alexander ook online en zat hij mee te kijken. Hoi ik ben stefan en ben 18 jaar. Na een drukke schooldag wilde ik mij thuis bij mijn ouders even douchen. Toen ik naar de douche liep zag ik dat er iemand in bad zat.

Aan de kleren te zien die voor de deur lagen was het mijn broertje Dylan zijn enorme lul Het was de eerste dag van de middelbare school voor Dylan Hij was 13, voor zijn leeftijd erg volwassen, ik wordt in november al weer 14 jaar.. Hij was ook slim, blond, blauwe ogen en erg aantrekkelijk. Niet dat hij het besefte nog. Mijn Halfbroer en zijn Slip. Home » Blog » Mijn Halfbroer en zijn Slip. Toen ik zijn slip uit trok zorgde ik ervoor dat mijn hand over zijn lul gleed.

Ik was in shock, hoe wist hij dat er niemand thuiswas. Ik stond op en vroeg: Donny, je zei dat je nog nooit een andere lul hebt aangeraakt vroeg ik. Donny raakte zo opgewonden en probeerde om zijn hand in mijn slip te krijgen. Oh broertje ik zie dat jij al weer geil bent, zei Donny. Je wilt zeker proberen te neuken waar Ryan het over heeft gehad We hebben geen glijmiddel, zei Dylan. Ik hoop dat niemand hier problemen mee heeft, zei: Zo lagen we dan op bed in zijn slaapkamer en vielen in slaap.

Toen ik wakker werd lag hij op zijn rug. Ik vond hem wel knap toen. En ik wou wel iets proberen. Zo ging ik heel voorzichtig met mijn hand in een van de pijpen van zijn korte broek. Eerst voelde ik haartjes en dan opeens iets heel dik en hard. Dat moest zijn piemel zijn. En toen ik zijn gulp open knoopte sprong zijn stijve lul tevoorschijn. Ik heb hem dan uitvoerig bekeken en even in mijn mond genomen en hem dan teruggestopt voor hij wakker werd.

Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 21 juli   [ De eerste keer dat ik me herinner een stjve te hebben was toen ik ongeveer jaar was.

Ik was ziek te bed thuis en verveelde me. Ik friemelde wat aan mijn piemel en die werd stijf. Ik zag de stijve van mijn 3 jaar oudere broer en dacht wow! Ik was 11 jaar toen kreeg ik voor eerste keer een stijve ik deed op bed beweging make en kwam voor eerste klaar ook.

Aan je 11 jaar klaarkomen met spuiten? Of gewoon zo schokbewegingen in je piemel voelen zonder spuiten? Dat had ik ook eerst rond mijn 13 jaar en pas sperma aan 14 jaar. Ik weet niet echt waneer ik het voor het aller eerst zag maar ik heb het eigenlijk nooit bijzonder gevonden zelfs toen ik nog niet eens wist dat seks bestond. Altijd zijn broekje uitdoen en zijn piemel laten zien aan ons klas dat was een spel dat we dikwijls speelden op school was wel onschuldig want we deden elkaar geen pijn.

Elke dag weer een andere jongen die zijn piemel liet zien en je slipje ook laten zien. We zaten in de klas met 15 jongens. Was een soort spel. Pff ik heb nog nooit "voor de eerste keer een stijve gehad" voor zover ik weet heb ik sinds mijn geboorte zo vaak stijven gehad.

Stijven is iets anders dan een stijve, maar daar kom je nog wel achter! Mijn vriendje 15 heeft zinder dat ik dat wilde zijn piemel laten zien hij was heel stijf en hij vroeg of ik sex wilden en ik had ja gezegd het was lekker en we hebben gepijpt en getong zoent maar daarna kwamen zijn moeder zusje en vader binnen en zagen het oja hij heeft heel veel piemel haar.

Vindt je het alleen maar mooi om te zien dat iemand opgewonden wordt van jou of vindt je een stijve piemel ook mooi en wordt jij daar ook opgewonden van? Ik vond het toen al een fijn gevoel, zo'n stijve pik. Toen mijn vriend 17 en ik een film zaten te kijken zag ik zijn hand naar zijn broek gaan en toen zij hij ik heb een stijve ik schrok wesl een beetje maar daarna hebben we samen geneukt ik heb hem ook afgetrokken en hij heeft over mijn borsten gespoten.

Ik vond het raar om zon slap dingetje zo te zien groeien tot dat ik het eng groot vond. Ik was er trots op en vond het fijn. Jongens krijgen al voor hun geboorte erecties, dus bij jezelf heb je had je dat al heel vroeg kunnen zien. Het is waarschijnlijk niet opgevallen omdat het toen nog geen betekenis had. Bewust herinner ik me dat ik een stijve kreeg toen ik een jaar of negen was, toen een ouder buurmeisje pal voor m'n neus haar jurkje, waaronder ze niks aanhad, omhoog trok en een plas deed in het weiland.

Ik had wel eens vaker een stijve, maar wist niet wat dat betekende. Toen ik dat meisje bloot zag plassen begon er wat te dagen. De eerste stijve een andere jongen was op school. Ik was toen tien, hij veertien. Hij heeft me een beetje wegwijs gemaakt, ook hoe je moet trekken en zo.

Toen begon ik ook echt met trekken. Voor die tijd was het meer wrijven en een beetje spelen als ik in bed een stijve kreeg, zonder echt te weten wat ik er mee moest. Mijn eerste stijve was toen ik was en aa t logeeren was met mn neefje van 1 jaar jonger we sliepen allebei naakt en in een 2 persoons bed en werden allebei opgewonden hier van.

Ik was denk 13 toen we met wat jongens en meisjes doktertje gingen spelen. Een buurmeisje die een paar jaar ouder was onderzocht mijnpiemel die toen heel stijf werd en ze bleef er maar aan trekken tot ik voor de eerste keer klaar kwam en alles onder spoot. Ik wist niet wat er gebeurde maar was zo lekker dat ik vanaf toen bijna iedere dag me af ging trekken. Ik wou stoppen maar hij zij door gaan Ik dus door gaan kwam hij voor de tweede keer klaar een hoop sperma in de tent.

Ik was 8 toen ik een stijve kreeg onder de douche en een jaar later me eerste echte grote zaadlozing maar bijzonder vond ik het toen niet ik had me broer al eens zien klaar komen toen ik zijn kamer binnen liep. Hij vroeg alleen of ik een handdoek kon pakken om het af te vegen wat ik ook heb gedaan. Wel wist ik al vroeg dat ik op jongens viel en op me 12 de heb ik dan ook voor het eerst seks gehad met een tweeling en dat was voor het eerst dat ik vreemde jongens hun pik zag en voelde.

Ik was toen 10 jaar. Een speelkameraad van 14 was bij mij thuis komen spelen. We waren op mijn slaapkamer en om het spannend te maken besloten we dat wie het laatste spelletje verloor zich volledig moest uitkleden.

Het was avond en al donker. Dus deed ik het licht uit en scheen met een zaklamp naar mijn vriendje die zich aan de aan de andere kant van de kamer langzaam aan het uitkleden was.

Maar toen hij enkel nog zijn slipje aanhad zag ik hem aarzelen. Dan draaide hij zich met zijn rug naar mij en deed zijn slipje uit. Toen ik protesteerde draaide hij zich weer om en tot mijn verbazing zag ik zijn - in mijn ogen - enorm grote lul die niet naar beneden hing maar opgericht stond. Hij zei verlegen dat het soms gebeurde dat hij stijf werd en niet wist waarom, waarschijnlijk van de spanning.

Ik heb hem dan ook van dichtbij bekeken en hem even aangeraakt. Hij vroeg me wel dit niet verder te vertellen. Vond het raar dat het 2 keer zo groot werd en ik kon zien wat onder zijn velletje zat.

Heb je het naar achteren en weer terug getrokken dus een soort van aftrekken??

...

Negerin pijpt xxx


stijve lul in onderbroek lekker en geil

Dus daarom was ik er nog niet over begonnen. Dus we bleven lekker op het strand liggen kijkend naar de zon die langzaam onder ging. Het was een paar uur geleden dat we onze ladingen sperma hadden gespoten, en ik was opnieuw geil geworden.

Donny zag dat en dat maakte hem geil. Ik kan het proberen met speeksel, zei Donny. Het lijkt erop dat ik Dylan heb kunnen overhalen om het te proberen, dus dat is afgesproken. Donny boog Dylan voor over op de moterkap van de auto en maakte met speeksel zijn lul glad en deed ook hetzelfde met mijn anus. Toen begon hij zijn lul tegen mijn anus aan te drukken, en ik schreeuwde. Donny het doet pijn zou je willen stoppen, maar hij wist zich niet in te houden en te drukte harder.

Donny was zo opgewonden dat hij bijna niet te stoppen was. Dus trok zijn lul voorzichtig uit mijn strakke kontje. Het spijt me Dylan, ik zal het niet weer doen totdat je er klaar voor bent, zei Donny. We kunnen nu beter naar huis te gaan, zei Donny. We begonnen ons aan te kleden en Ryan vroeg me om naakt te blijven en ik vroeg: Hij wilde op de terug weg met mijn lul spelen op weg naar huis. Dus ik heb mij niet aan gekleede en Ryan speelde met mij op weg naar huis.

Maar gelukkig vond hij het niet erg. Nu was het tijd om met Donny te praten over zijn Mark. Mark was een slanke blonde jongen van ongeveer 65 kg en 16 jaar oud dezelfde leeftijd als Donny. Dus Donny en ik waren aan het denken. Wanneer Vader en moeder weer voor een weekendje samen naar de stad gaan. Zou Mark dat weekend dan niet bij ons een nacht hier kunnen door brengen, Vroeg ik.

Ik weet zeker dat hij zou willen komen, zei: Ik zit alleen te denken hoe ik hem in de stemming kan brengen dat hij mee zal doen. Denkt jij dat als Mark hier is en wij in onze slips lopen dat we hem dan weten te verlijden terwijl, vroeg Dylan. Ik denk dat als wij allen alleen een slip zullen dragen, dat wij hem wel weten te verlijden.

Zo waren we het er over eens dat het plan van Dylan best eens zou kunnen gaan werken. Vrijdag op school zou Donny Mark weer zien en zou hem dan gaan vragen. Hoi Mark, wanneer mijn ouders een weekendje weg gaan naar de stad heb je dan zin om bij ons een nachtje door te brengen. Samen met mijn broer Dylan en ik.

Ok, kom je dan ongeveer 5 uur dan kijken we samen tv, wat gamen, dan maken we er veel plezier en lol van. Toen Donny thuis kwam vertelde hij me alles hoe het gesprek gegaan was en vertelde dat hij om ongeveer Toen de ouders van Donny en Dylan het huis hadden verlaten maakten ze zich klaar voor hun plan. Donny was in de woonkamer toen Mark kwam om Donny en ik waren nog steeds gekleed , want we wilden Mark niet afschrikken.

De tijd verstreek en we speelden een aantal computerspellen voor enkele uren. We besloten om wat tv te kijken en ik ging er wat comfortabel bij zitten voor TV. Dus deed Dylan zijn broek uit en ging met zijn slip op de bank zitten. Uiteindelijk zullen wij ons allemaal moeten uit kleden om naar bed te gaan.

Mark knikte en zei dat hij daar gelijk in had. Dus besloten Mark en Donny hun broek ook maar uit te doen. Terwijl Mark zijn broek uit deed moest ik mijn stijve lul zien te verbergen, want er onstond al een flinke paal in mij slip en ik lekte al voorvocht. Ik moest aan andere dingen denken zodat ik mijn stijve lul weer naar beneden weet te krijgen. Op sommige momenten lukte het mij, maar mijn stijve kwam iedere keer weer terug.

De chips uit de kom was ongeveer helemaal leeg. He, Dylan waarom ga je niet de kom met chips bij vullen vroeg: Ik probeerde Donny te laten doorschemeren dat ik een stijve had, zonder dat Mark mijn hint zou begrijpen dat ik een stijve had.

Donny glimlachte naar me en fluisterde mij, laat hem maar ongemerkt zien. Dus ik stond op om chips uit de keuken op te halen. Dus ik deed wat Donny zei, terwijl ik liep kon ik mijn stijve lul niet verbergen en Mark merkte dat op en reageerde naar Donny. Ja, ik krijg een stijve zonder reden en hij is ook moeilijk te verbergen. Net als of jij nooit een stijve hebt, zei ik tegen Mark. Ik was in de keuken en probeerde te verstaan wat zijn uitspraken zou zijn.

Dus je hebt er geen problemen mee dat mijn broertje hier nu met een stijve loopt, vroeg Donny? Nee, ik heb daar geen problemen mee, zei: Toen ik dat hoorde kwam ik terug de woonkamer in zonder mijn stijve lul te verbergen. Dylan wat een lekkere stijve lul heb je daar grinnikte, Mark.

Ik probeerde om iets te bedenken waardoor hij nog meer opgegeild zou worden om nog een stapje verder te gaan. Dat zul jij vast niet weten, antwoorde ik hem. Toen sprong Donny op. Ik heb het hem verteld, over het weekend dat ik bij jou was. Toen heb ik ook gezien dat jij een stijve had. Jij zag dat ik toen een stijve had op die avond, vroeg: Klopt ik heb gezien dat je toen een stijve had.

Ja, ik heb geprobeerd om het te verbergen, maar wat moet ik doen als ik een stijve heb. Ik kon mij moeilijk gaan aftrekken terwijl Donny er bij was verdedigde Mark zich. Het is niets om je voor te schamen, ik zou daar heel normaal op gereageerd hebben, zei Donny. Mark was geschokt om te horen wat Donny zei. Wat mij betreft mag Dylan zich hier zo aftrekken, zonder dat ik mij er voor schaam zei Donny. Als je dat goed vind, zei ik Dylan. Ik wilde zijn reactie weten om te zien wat hij zou zeggen.

En tot mijn verbazing zei Mark, ga je gang. Ik keek naar Donny en we waren beide geschokt wat betreft Mark zijn reactie. Ga je gang, zei: Ik stond daar en besloot mijn slip uit te doen, en begon met het strelen van mijn lul. Ik keek naar Mark om te zien wat zijn reactie was. Hij keek me alleen maar aan terwijl ik mijn lul streelde , en hij bleef maar kijken terwijl ik me aftrek.

He, word jij niet opgewonden terwijl mijn broertje zich hier staat af te trekken vroeg Donny aan mark. Ik Dylan keek naar Mark en merkte dat zijn lul steeds stijver werd. Dat deed Mark al zijn schaamte gevoel op zij zetten. Waarop Donny naar Mark toe liep en de stijve lul van Mark greep en zijn lul begon te strelen. Ik keek naar Mark en terwijl Donny in zijn kruis aan het wrijven was. Ik heb mezelf tot besloten om te zien of Mark mij zou stoppen. Ik Dylan liep naar Mark toe en begon te spelen met zijn lul en hij hield me niet tegen.

Ik trok zijn slip naar beneden en zijn lul was enorm stijf, ongeveer 17 cm, en streelde zijn lul. Hij beefde alsof hij koud was, maar ik merkte dat er voorvocht uit zijn lul liep.

Hij gaf geen antwoord. Ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat hij zijn lading sperma ging spuiten, gezien dit de eerste keer was dat hij door een jongen werd afgetrokken. Ik dacht ik zal hem eens goed laten doen klaarkomen, en ging door me knieën en nam zijn pik in mijn mond. Het duurde niet lang voordat hij zijn zaad ik mijn mond spoot. Het was niet weinig, maar wel vier harde stralen van Sperma diep in mijn mond.

We gingen op de grond liggen en gingen in positie 69 liggen en begonnen elkaars lul te pijpen. We bleven harder en harder zuigen, elkaars lul tot de laatste centimeter in onze mond, genieten van de zoete smaak van onze lullen.

Binnen een minuut explodeerde Donny zijn sperma in mijn mond. Op dat tzelfde moment kwam ik ook klaar, en slikten wij elkaars lekker zaad door. Dan als hij het bij zijn broer doet? Ik vroeg Mark om naast me te gaan zitten op de bank. Hij deed wat ik vroeg. We waren nog steeds naakt. Ik keek naar Mark en vervolgens keek ik naar zijn pik. Ik boog me voorover en pakte hem bij zijn lul en zijn ballen. Zijn ballen zagen er erg goed uit, groot en stevig en voelde ik.

Tot mijn verbazing begon hij hetzelfde bij mij te doen. Waar ik achter moest zien te komen. En Donny vroeg, heb je alleen zijn lul aangeraakt? Alsof het een zonde was om het te doen met zijn neefje. We spraken er over en hij vond het erg lekker om het mijn zijn neefje sex te hebben.

Ik verzeker Mark dat het Ok was om met zijn neefje sex te hebben. Mark voelde zich daardoor er beter over. Inmiddels was zijn lul weer stijf geworden. Ja, de jouwe dan: Mijn lul was ook volledig rechtop gaan staan. Ik streelde Mark zijn lul en hij genoot er van. Zonder het mij te zeggen ging hij mijn lul met zijn mond pijpen. Hij pijpte mij erg goed. Ja Mark zuigen die lul van mij. Zuig hem lekker hard.. Hij Had inmiddels mijn lul helemaal tot aan mijn ballen in zijn mond zitten.

Ondertussen was ik zijn lul aan het streelen terwijl hij de mijne aan het pijpen was. Mark bleef maar doorgaan met het zuigen aan mijn lul. Ik was zo opgewonden dat ik mijn zaad nier veel langer meer tegen kon houden. Ondertussen streelde ik zijn lul.

Op dat moment voelde ik hem ook klaarkomen en hij spoot zijn witte zaad tot aan zijn borstkas en helemaal over mijn handen. Ik likte het zaad van mijn handen om te proeven hoe heerlijk zijn sperma wel niet was.

Ik kan je vertellen dat er nog veel meer geil is gebeurd, maar dat is voor een volgende keer. Alexander Ik ben Thomas, een biseksuele cross-dresser van 27 jaar. Ik zit regelmatig te chatten via bullchat en ben zo na een tijdje in contact gekomen met Alexander.

Meestal, toen ik verkleed als sletje mezelf zat te showen, bleek Alexander ook online en zat hij mee te kijken. Hoi ik ben stefan en ben 18 jaar.

Na een drukke schooldag wilde ik mij thuis bij mijn ouders even douchen. Toen ik naar de douche liep zag ik dat er iemand in bad zat. Aan de kleren te zien die voor de deur lagen was het mijn broertje Dylan zijn enorme lul Het was de eerste dag van de middelbare school voor Dylan Hij was 13, voor zijn leeftijd erg volwassen, ik wordt in november al weer 14 jaar..

Hij was ook slim, blond, blauwe ogen en erg aantrekkelijk. Niet dat hij het besefte nog. Mijn Halfbroer en zijn Slip. Home » Blog » Mijn Halfbroer en zijn Slip. Toen ik zijn slip uit trok zorgde ik ervoor dat mijn hand over zijn lul gleed. Ik was in shock, hoe wist hij dat er niemand thuiswas. Ik stond op en vroeg: Donny, je zei dat je nog nooit een andere lul hebt aangeraakt vroeg ik.

Donny raakte zo opgewonden en probeerde om zijn hand in mijn slip te krijgen. Oh broertje ik zie dat jij al weer geil bent, zei Donny. Je wilt zeker proberen te neuken waar Ryan het over heeft gehad We hebben geen glijmiddel, zei Dylan. Ik hoop dat niemand hier problemen mee heeft, zei: Zo lagen we dan op bed in zijn slaapkamer en vielen in slaap. Toen ik wakker werd lag hij op zijn rug. Ik vond hem wel knap toen. En ik wou wel iets proberen. Zo ging ik heel voorzichtig met mijn hand in een van de pijpen van zijn korte broek.

Eerst voelde ik haartjes en dan opeens iets heel dik en hard. Dat moest zijn piemel zijn. En toen ik zijn gulp open knoopte sprong zijn stijve lul tevoorschijn. Ik heb hem dan uitvoerig bekeken en even in mijn mond genomen en hem dan teruggestopt voor hij wakker werd. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 21 juli   [ De eerste keer dat ik me herinner een stjve te hebben was toen ik ongeveer jaar was. Ik was ziek te bed thuis en verveelde me. Ik friemelde wat aan mijn piemel en die werd stijf. Ik zag de stijve van mijn 3 jaar oudere broer en dacht wow! Ik was 11 jaar toen kreeg ik voor eerste keer een stijve ik deed op bed beweging make en kwam voor eerste klaar ook. Aan je 11 jaar klaarkomen met spuiten?

Of gewoon zo schokbewegingen in je piemel voelen zonder spuiten? Dat had ik ook eerst rond mijn 13 jaar en pas sperma aan 14 jaar. Ik weet niet echt waneer ik het voor het aller eerst zag maar ik heb het eigenlijk nooit bijzonder gevonden zelfs toen ik nog niet eens wist dat seks bestond.

Altijd zijn broekje uitdoen en zijn piemel laten zien aan ons klas dat was een spel dat we dikwijls speelden op school was wel onschuldig want we deden elkaar geen pijn. Elke dag weer een andere jongen die zijn piemel liet zien en je slipje ook laten zien. We zaten in de klas met 15 jongens. Was een soort spel. Pff ik heb nog nooit "voor de eerste keer een stijve gehad" voor zover ik weet heb ik sinds mijn geboorte zo vaak stijven gehad. Stijven is iets anders dan een stijve, maar daar kom je nog wel achter!

Mijn vriendje 15 heeft zinder dat ik dat wilde zijn piemel laten zien hij was heel stijf en hij vroeg of ik sex wilden en ik had ja gezegd het was lekker en we hebben gepijpt en getong zoent maar daarna kwamen zijn moeder zusje en vader binnen en zagen het oja hij heeft heel veel piemel haar.

Vindt je het alleen maar mooi om te zien dat iemand opgewonden wordt van jou of vindt je een stijve piemel ook mooi en wordt jij daar ook opgewonden van? Ik vond het toen al een fijn gevoel, zo'n stijve pik. Toen mijn vriend 17 en ik een film zaten te kijken zag ik zijn hand naar zijn broek gaan en toen zij hij ik heb een stijve ik schrok wesl een beetje maar daarna hebben we samen geneukt ik heb hem ook afgetrokken en hij heeft over mijn borsten gespoten. Ik vond het raar om zon slap dingetje zo te zien groeien tot dat ik het eng groot vond.

Ik was er trots op en vond het fijn. Jongens krijgen al voor hun geboorte erecties, dus bij jezelf heb je had je dat al heel vroeg kunnen zien.

Het is waarschijnlijk niet opgevallen omdat het toen nog geen betekenis had. Bewust herinner ik me dat ik een stijve kreeg toen ik een jaar of negen was, toen een ouder buurmeisje pal voor m'n neus haar jurkje, waaronder ze niks aanhad, omhoog trok en een plas deed in het weiland. Ik had wel eens vaker een stijve, maar wist niet wat dat betekende. Toen ik dat meisje bloot zag plassen begon er wat te dagen. De eerste stijve een andere jongen was op school. Ik was toen tien, hij veertien. Hij heeft me een beetje wegwijs gemaakt, ook hoe je moet trekken en zo.

Toen begon ik ook echt met trekken. Voor die tijd was het meer wrijven en een beetje spelen als ik in bed een stijve kreeg, zonder echt te weten wat ik er mee moest. Mijn eerste stijve was toen ik was en aa t logeeren was met mn neefje van 1 jaar jonger we sliepen allebei naakt en in een 2 persoons bed en werden allebei opgewonden hier van.

Ik was denk 13 toen we met wat jongens en meisjes doktertje gingen spelen. Een buurmeisje die een paar jaar ouder was onderzocht mijnpiemel die toen heel stijf werd en ze bleef er maar aan trekken tot ik voor de eerste keer klaar kwam en alles onder spoot.

Ik wist niet wat er gebeurde maar was zo lekker dat ik vanaf toen bijna iedere dag me af ging trekken. Ik wou stoppen maar hij zij door gaan Ik dus door gaan kwam hij voor de tweede keer klaar een hoop sperma in de tent.

Ik was 8 toen ik een stijve kreeg onder de douche en een jaar later me eerste echte grote zaadlozing maar bijzonder vond ik het toen niet ik had me broer al eens zien klaar komen toen ik zijn kamer binnen liep. Hij vroeg alleen of ik een handdoek kon pakken om het af te vegen wat ik ook heb gedaan.

Wel wist ik al vroeg dat ik op jongens viel en op me 12 de heb ik dan ook voor het eerst seks gehad met een tweeling en dat was voor het eerst dat ik vreemde jongens hun pik zag en voelde. Ik was toen 10 jaar. Een speelkameraad van 14 was bij mij thuis komen spelen. We waren op mijn slaapkamer en om het spannend te maken besloten we dat wie het laatste spelletje verloor zich volledig moest uitkleden.

Het was avond en al donker. Dus deed ik het licht uit en scheen met een zaklamp naar mijn vriendje die zich aan de aan de andere kant van de kamer langzaam aan het uitkleden was. Maar toen hij enkel nog zijn slipje aanhad zag ik hem aarzelen. Dan draaide hij zich met zijn rug naar mij en deed zijn slipje uit. Toen ik protesteerde draaide hij zich weer om en tot mijn verbazing zag ik zijn - in mijn ogen - enorm grote lul die niet naar beneden hing maar opgericht stond.

Hij zei verlegen dat het soms gebeurde dat hij stijf werd en niet wist waarom, waarschijnlijk van de spanning. Ik heb hem dan ook van dichtbij bekeken en hem even aangeraakt. Hij vroeg me wel dit niet verder te vertellen. Vond het raar dat het 2 keer zo groot werd en ik kon zien wat onder zijn velletje zat.

Heb je het naar achteren en weer terug getrokken dus een soort van aftrekken??

...