neuken in de lift lekker hard vingeren

Heleen was net klaar met  haar werk en ze was van plan naar huis te gaan, toen ze bij de lift haar sexy vrouwelijke collega Inge zag staan. Inge had een bepaalde aantrekkingskracht waar Heleen heel erg veel last van had. Ze werd namelijk geil van dei heerlijke blondine. Ze wisten van elkaar, door middel van kantoor roddels, dat ze allebei lesbisch waren, maar ze deden er verder niets mee.

Bij de lift kletsten ze wat en toen de lift er was, stapten ze in, waren wat verder aan het praten en opeens bleef de lift ergens tussen een paar verdiepingen staan. Er waren al vaker problemen met de lift maar dan was erg nog ander personeel in het gebouw, zodat er al gauw een monteur kwam.

Heleen wilde de alarmknop in gaan drukken, toen Inge haar ineens tegenhield. Heleen kreeg het er heet van. Meteen stapte ze op Inge af en gaf haar een intense kus op haar mooie zachte lippen. Hun tongen draaiden zachte fluwelen rondjes om elkaar heen en de dames trokken bij elkaar de kleren ui en begonnen zalig te strelen over elkaars borsten, ruggen en billen. Inge zakte langzaam naar beneden en Heleen ging haast automatisch met gespreide benen staan.

Ze voelde hoe Inge haar vingers langzaam in haar kutje liet glijden en haar heerlijk begon te vingeren. Het meisje begon zalig te likken aan die gezwollen klit van Heleen, die al snel tot haar eerste orgasme kwam.

De beide lesbo vrouwen gingen op de grond liggen en begonnen in standje 69 op de joude vloer van de lift te vingeren en te beffen. Hoe in hemelsnaam dit nou zo tot ontploffing was gekomen konden ze beiden niet bevatten, maar ze genoten er wel van.

Ze  likten en vingerden elkaar hevig, ze kwamen meerdere keren achter elkaar klaar, zo ontzettend geil waren ze op elkaar. Ineens greep Inge naar haar vrij grote handtas en haalde daar een dubbelgevouwen flexibele dubbele dildo uit tevoorschijn. Heleen kreeg een twinkeling in haar ogen. Ze zouden samen met hun hete poesjes over die dildo heen gaan glijden.

Inge ging ene stukje naar achteren liggen, met haar rug tegen de deur van de lift en stak het ene uiteinde zachtjes en diep in haar poesje. Heleen kroop weer wat dichterbij en drukte haar poesje tegen de andere kant van het sexspeeltje aan en ging op en neer bewegen, waardoor ze zichzelf aan het neuken was.

Doordat de meiden dit allebei aan het doen waren, was de penetratie heftig en hard. Ze neukten elkaar als het waren, het had hetzelfde effect als een voorbinddildo. Ze waren allebei zo ontzettend nar dat het geil uit hun poesjes geperst werd terwijl ze daar zo kreunend en steunend met hun verhitte lichamen in de vastgelopen lift over de dildo aan het glijden waren. Uiteindelijk kwamen ze allebei voor de laatste keer klaar en dat was net op tijd, aangezien de lift het weer begon te doen.

Ze trokken snel de kleren weer aan, ruimden zo goed en zo kwaad als het kon het geil van de vloer op en toen begon de lift weer verder naar beneden te gaan. De meiden hadden even heerlijke, heftige lesbische sex in de lift gehad. Heleen gaf Inge met plezier een lift naar haar huis.

Tijdens de rit zaten de vrouwtjes nog even lekker aan elkaars borsten te voelen en lieten ze hun handen zo nu en dan bij elkaar tussen de nog vochtige schaamlippen onder hun jurkjes, glijden. Heleen zette Inge af bij haar huis.

Ze woonde heel knus en het zag er heel uitnodigend uit. Inge vroeg haar of ze misschien nog even naar binnen wilde komen om even wat te drinken. Ze besloot dit te doen, want ze wilde Inge ook wel wat beter leren kennen. Ze dacht verliefd op die lesbische blondine te worden en zou heel graag, samen met haar, in ene relatie zitten.

Heleen en Inge dronken wat en zaten te kletsen. Ze kwamen erachter dat ze veel meer overeenkomsten hadden dan ze eerst hadden verwacht.

Die geile aantrekkingskracht was dus niet alleen maar een gebeuren van opwinding, er zat duidelijk meer achter. De vrouwen bleven die nacht ook bij elkaar slapen.

Heleen heeft heerlijk van het zachte lichaam van Inge genoten, dat zo zalig tegen haar opgekropen lag. Maakt niet uit hoor schatje zei ze, het is meer dan welkom. Nu keek ze op de klok en zei, we moeten er maar eens vandoor, misschien kunnen we onderweg een snelle hap halen. Ik stond verbaasd te kijken, zo midden in ons spel werd ze weer serieus, ik deed dus maar rustig weer mijn kleren aan en zij ging ook naar de badkamer om alles weer netjes aan te krijgen.

Nu kwam ze op haar hoge hakken binnen, het stond haar echt goed. We stapten in de auto en ik zetten een zacht muziekje aan. Ik vroeg me nog steeds af waarom ze mij voor heel even verleid had, en ik wou het weten ook. Dus ik vroeg het maar, en ze zei, je was zo onweerstaanbaar, en ik was zo geil, sorry als ik je heb overrompeld. Nee, zei ik, dat was het niet, maar wel het abrupte einde, terwijl we net lekker geil bezig waren.

Het ligt aan mij zei ze, ik kan zo in een geile bui schieten en dan plotseling kom ik weer terug in de realiteit. Maar wat we hebben gedaan was heerlijk vond ik, en als je zin hebt kom je nog maar eens, we zijn beide single dus zijn vrij om te doen en te laten wat we willen.

Ik knikte, begrijpen deed ik het niet echt. Ik reed door naar mijn huis, ze wou onderweg iets eten maar ik had ook nog wel wat in huis en ik wilde haar nog een keer neuken, ze had me wel lekker zitten maken en nu wilde ik het afmaken ook. En of ze het daar nu mee eens was of niet zou mij een zorg zijn, ik wou haar, en ook zo meteen als we binnen waren. Ik liet haar binnen en ze zei, we hebben niet veel tijd, ik wil graag je huis even zien en zou je me dan naar die verjaardag willen brengen?

Komt helemaal goed hoor, zei ik, kom maar mee, dan laat ik je snel even het huis zien, zo vaak kom je deze kant niet op en dit is de kans. Meteen ging ik naar boven, beneden zou later wel komen als ze daar dan nog zin in had. In mijn slaapkamer keek ze haar ogen uit, ik had deze altijd leuk en gezellig ingericht. Ik ging naast haar staan, gaf haar een kus in haar nek en mijn hand ging onder haar rokje, meteen maar aanpakken dacht ik, voor ze weer verdwenen is.

Ik trok nu haar rok uit, even keek ze me boos aan maar ik trok me er niets van aan. Ik vond haar klitje en begon weer te vingeren.

Mijn lul duwde ik tegen haar dijbeen. Ik ging achter haar staan en duwde mijn piemel tussen haar benen, terwijl ik doorging met het masseren van haar klit. Ik begon heen en weer te bewegen en mijn eikel kwam telkens tegen haar lipjes en trok dan weer terug. Ze kromde zich iets, zodat ik er beter bij kon en ik gleed soepel bij haar naar binnen.

Ik stootte dieper door en voerde het tempo van het vingeren op. Ik gleed er weer eruit en weer naar binnen, opnieuw en opnieuw. Ze slikte om haar genot te verbergen en beet op haar vinger. Ik ging uit haar en knielde voor haar poesje. Mijn tong likte haar dikke klit. Eindelijk was ze klaar. Een explosie, zo leek haar orgasme, omdat ze het zo lang moest inhouden, ze kon bijna niet meer blijven staan.

Ze bleef schokken en kreunen. En ik bleef har likken. Er droop wat kut sap uit haar kutje en ik likte dat heerlijk op. Ze hijgde nog wat na, maar ik merkte dat ze nog steeds geil was. Kom zei ze, ze draaide zich om, leunde op de stoel en nodigde me uit om haar achterlangs te nemen. Ook ik stond op springen, dat begrijp je. Ik drong bij haar naar binnen, hel diep in haar warme grotje. En begon op en neer te bewegen. Ik stootte steeds harder en dieper.

Ik gleed met mijn hand naar voren en zocht haar klitje. Ik vond die en begon die tijdens het neuken snel te vingeren. Het duurde niet lang of ik hoorde aan haar ademhaling dat ze weer ging komen. Ook voor mij was het punt gekomen.

Ik stootte nog een paar keer diep en ontlaadde een enorme lading zaad in haar warme kutje, terwijl ook zij schokkend klaarkwam. Wat was dat heerlijk. Wat mij betreft was dit voor herhaling vatbaar, ik had de hoop dat zij er ook zo over dacht.

Melkende tieten dikke tieten natte kut


neuken in de lift lekker hard vingeren

Heleen was net klaar met  haar werk en ze was van plan naar huis te gaan, toen ze bij de lift haar sexy vrouwelijke collega Inge zag staan. Inge had een bepaalde aantrekkingskracht waar Heleen heel erg veel last van had. Ze werd namelijk geil van dei heerlijke blondine. Ze wisten van elkaar, door middel van kantoor roddels, dat ze allebei lesbisch waren, maar ze deden er verder niets mee. Bij de lift kletsten ze wat en toen de lift er was, stapten ze in, waren wat verder aan het praten en opeens bleef de lift ergens tussen een paar verdiepingen staan.

Er waren al vaker problemen met de lift maar dan was erg nog ander personeel in het gebouw, zodat er al gauw een monteur kwam. Heleen wilde de alarmknop in gaan drukken, toen Inge haar ineens tegenhield. Heleen kreeg het er heet van. Meteen stapte ze op Inge af en gaf haar een intense kus op haar mooie zachte lippen. Hun tongen draaiden zachte fluwelen rondjes om elkaar heen en de dames trokken bij elkaar de kleren ui en begonnen zalig te strelen over elkaars borsten, ruggen en billen.

Inge zakte langzaam naar beneden en Heleen ging haast automatisch met gespreide benen staan. Ze voelde hoe Inge haar vingers langzaam in haar kutje liet glijden en haar heerlijk begon te vingeren. Het meisje begon zalig te likken aan die gezwollen klit van Heleen, die al snel tot haar eerste orgasme kwam. De beide lesbo vrouwen gingen op de grond liggen en begonnen in standje 69 op de joude vloer van de lift te vingeren en te beffen.

Hoe in hemelsnaam dit nou zo tot ontploffing was gekomen konden ze beiden niet bevatten, maar ze genoten er wel van. Ze  likten en vingerden elkaar hevig, ze kwamen meerdere keren achter elkaar klaar, zo ontzettend geil waren ze op elkaar.

Ineens greep Inge naar haar vrij grote handtas en haalde daar een dubbelgevouwen flexibele dubbele dildo uit tevoorschijn. Heleen kreeg een twinkeling in haar ogen. Ze zouden samen met hun hete poesjes over die dildo heen gaan glijden. Inge ging ene stukje naar achteren liggen, met haar rug tegen de deur van de lift en stak het ene uiteinde zachtjes en diep in haar poesje. Heleen kroop weer wat dichterbij en drukte haar poesje tegen de andere kant van het sexspeeltje aan en ging op en neer bewegen, waardoor ze zichzelf aan het neuken was.

Doordat de meiden dit allebei aan het doen waren, was de penetratie heftig en hard. Ze neukten elkaar als het waren, het had hetzelfde effect als een voorbinddildo. Ze waren allebei zo ontzettend nar dat het geil uit hun poesjes geperst werd terwijl ze daar zo kreunend en steunend met hun verhitte lichamen in de vastgelopen lift over de dildo aan het glijden waren.

Uiteindelijk kwamen ze allebei voor de laatste keer klaar en dat was net op tijd, aangezien de lift het weer begon te doen. Ze trokken snel de kleren weer aan, ruimden zo goed en zo kwaad als het kon het geil van de vloer op en toen begon de lift weer verder naar beneden te gaan. De meiden hadden even heerlijke, heftige lesbische sex in de lift gehad. Heleen gaf Inge met plezier een lift naar haar huis. Tijdens de rit zaten de vrouwtjes nog even lekker aan elkaars borsten te voelen en lieten ze hun handen zo nu en dan bij elkaar tussen de nog vochtige schaamlippen onder hun jurkjes, glijden.

Heleen zette Inge af bij haar huis. Ze woonde heel knus en het zag er heel uitnodigend uit. Inge vroeg haar of ze misschien nog even naar binnen wilde komen om even wat te drinken. Ze besloot dit te doen, want ze wilde Inge ook wel wat beter leren kennen. Ze dacht verliefd op die lesbische blondine te worden en zou heel graag, samen met haar, in ene relatie zitten.

Heleen en Inge dronken wat en zaten te kletsen. Ze kwamen erachter dat ze veel meer overeenkomsten hadden dan ze eerst hadden verwacht. Die geile aantrekkingskracht was dus niet alleen maar een gebeuren van opwinding, er zat duidelijk meer achter. De vrouwen bleven die nacht ook bij elkaar slapen.

Heleen heeft heerlijk van het zachte lichaam van Inge genoten, dat zo zalig tegen haar opgekropen lag. Maakt niet uit hoor schatje zei ze, het is meer dan welkom. Nu keek ze op de klok en zei, we moeten er maar eens vandoor, misschien kunnen we onderweg een snelle hap halen. Ik stond verbaasd te kijken, zo midden in ons spel werd ze weer serieus, ik deed dus maar rustig weer mijn kleren aan en zij ging ook naar de badkamer om alles weer netjes aan te krijgen.

Nu kwam ze op haar hoge hakken binnen, het stond haar echt goed. We stapten in de auto en ik zetten een zacht muziekje aan. Ik vroeg me nog steeds af waarom ze mij voor heel even verleid had, en ik wou het weten ook. Dus ik vroeg het maar, en ze zei, je was zo onweerstaanbaar, en ik was zo geil, sorry als ik je heb overrompeld.

Nee, zei ik, dat was het niet, maar wel het abrupte einde, terwijl we net lekker geil bezig waren. Het ligt aan mij zei ze, ik kan zo in een geile bui schieten en dan plotseling kom ik weer terug in de realiteit.

Maar wat we hebben gedaan was heerlijk vond ik, en als je zin hebt kom je nog maar eens, we zijn beide single dus zijn vrij om te doen en te laten wat we willen. Ik knikte, begrijpen deed ik het niet echt. Ik reed door naar mijn huis, ze wou onderweg iets eten maar ik had ook nog wel wat in huis en ik wilde haar nog een keer neuken, ze had me wel lekker zitten maken en nu wilde ik het afmaken ook.

En of ze het daar nu mee eens was of niet zou mij een zorg zijn, ik wou haar, en ook zo meteen als we binnen waren. Ik liet haar binnen en ze zei, we hebben niet veel tijd, ik wil graag je huis even zien en zou je me dan naar die verjaardag willen brengen? Komt helemaal goed hoor, zei ik, kom maar mee, dan laat ik je snel even het huis zien, zo vaak kom je deze kant niet op en dit is de kans.

Meteen ging ik naar boven, beneden zou later wel komen als ze daar dan nog zin in had. In mijn slaapkamer keek ze haar ogen uit, ik had deze altijd leuk en gezellig ingericht. Ik ging naast haar staan, gaf haar een kus in haar nek en mijn hand ging onder haar rokje, meteen maar aanpakken dacht ik, voor ze weer verdwenen is.

Ik trok nu haar rok uit, even keek ze me boos aan maar ik trok me er niets van aan. Ik vond haar klitje en begon weer te vingeren. Mijn lul duwde ik tegen haar dijbeen.

Ik ging achter haar staan en duwde mijn piemel tussen haar benen, terwijl ik doorging met het masseren van haar klit. Ik begon heen en weer te bewegen en mijn eikel kwam telkens tegen haar lipjes en trok dan weer terug. Ze kromde zich iets, zodat ik er beter bij kon en ik gleed soepel bij haar naar binnen. Ik stootte dieper door en voerde het tempo van het vingeren op. Ik gleed er weer eruit en weer naar binnen, opnieuw en opnieuw. Ze slikte om haar genot te verbergen en beet op haar vinger.

Ik ging uit haar en knielde voor haar poesje. Mijn tong likte haar dikke klit. Eindelijk was ze klaar. Een explosie, zo leek haar orgasme, omdat ze het zo lang moest inhouden, ze kon bijna niet meer blijven staan. Ze bleef schokken en kreunen. En ik bleef har likken. Er droop wat kut sap uit haar kutje en ik likte dat heerlijk op. Ze hijgde nog wat na, maar ik merkte dat ze nog steeds geil was. Kom zei ze, ze draaide zich om, leunde op de stoel en nodigde me uit om haar achterlangs te nemen.

Ook ik stond op springen, dat begrijp je. Ik drong bij haar naar binnen, hel diep in haar warme grotje. En begon op en neer te bewegen. Ik stootte steeds harder en dieper. Ik gleed met mijn hand naar voren en zocht haar klitje. Ik vond die en begon die tijdens het neuken snel te vingeren.

Het duurde niet lang of ik hoorde aan haar ademhaling dat ze weer ging komen. Ook voor mij was het punt gekomen. Ik stootte nog een paar keer diep en ontlaadde een enorme lading zaad in haar warme kutje, terwijl ook zij schokkend klaarkwam.

Wat was dat heerlijk. Wat mij betreft was dit voor herhaling vatbaar, ik had de hoop dat zij er ook zo over dacht.

Gratis online seks oma kut likken